Schade brommobielen Ligier

Schade brommobiel Ligier  X-T00 RS Optimum 4kW 2010/4
exportprijs
€ 4.400

Ligier

X-T00 RS Optimum 4kW

€ 4.400
1ste toelating: 20102010
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 41.56341.563
Schade brommobiel Ligier  JS 60 Sport Airco Leer Camera DAB 2021/5

Ligier

JS 60 Sport Airco Leer Camera DAB

€ 8.950
1ste toelating: 20212021
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 10.67710.677

Ligier Schade brommobielen

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Ligier Schade brommobielen. Een Ligier Schade brommobiel stelt u in staat om een Ligier te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Ligier Schade brommobielen
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Ligier Schade brommobiel modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Ligier Schade brommobiel. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade brommobiel-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Ligier schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Ligier schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Ligier. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Ligier demontage auto’s en gebruikte Ligier onderdelen

Een Schade brommobiel dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Ligier demontage auto’s en gebruikte Ligier onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Ligier Schade brommobiel.

Contact

Heeft u vragen over een Ligier schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden