Schade brommobielen Mango

Schade brommobiel Mango  Scootmobiel FR-1 80ah accu + lader 2019/10
exportprijs
€ 900

Mango

Scootmobiel FR-1 80ah accu + lader

€ 900
1ste toelating: 20192019
brandstof: elektrischelektrisch
tellerstand: 541541
Schade brommobiel Mango  Mustang Cabincar  Accu 100Ah 2022/2

Mango

Mustang Cabincar Accu 100Ah

€ 5.150
1ste toelating: 20222022
brandstof: elektrischelektrisch
tellerstand: 563563
Schade brommobiel Mango  MUSTANG 2019/9

Mango

MUSTANG

€ 2.250
1ste toelating: 20192019
brandstof: elektrischelektrisch
tellerstand: 6.5366.536

Mango Schade brommobielen

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Mango Schade brommobielen. Een Mango Schade brommobiel stelt u in staat om een Mango te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Mango Schade brommobielen
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Mango Schade brommobiel modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Mango Schade brommobiel. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade brommobiel-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Mango schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Mango schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Mango. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Mango demontage auto’s en gebruikte Mango onderdelen

Een Schade brommobiel dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Mango demontage auto’s en gebruikte Mango onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Mango Schade brommobiel.

Contact

Heeft u vragen over een Mango schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden