Schade bussen Mercedes

Schade bus Mercedes  INTOURO L 62-Persoons 2018/4

Mercedes

INTOURO L 62-Persoons

€ 19.950
1ste toelating: 20182018
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 300.000300.000
Schade bus Mercedes  114 CDI Lang TOURER 6 PERS NAVI 2016/10
exportprijs
€ 13.554

Mercedes

114 CDI Lang TOURER 6 PERS NAVI

€ 13.554
1ste toelating: 20162016
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 400.931400.931

Mercedes Schade bussen

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Mercedes Schade bussen. Een Mercedes Schade bus stelt u in staat om een Mercedes te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Mercedes Schade bussen
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Mercedes Schade bus modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Mercedes Schade bus. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade bus-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Mercedes schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Mercedes schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Mercedes. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Mercedes demontage auto’s en gebruikte Mercedes onderdelen

Een Schade bus dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Mercedes demontage auto’s en gebruikte Mercedes onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Mercedes Schade bus.

Contact

Heeft u vragen over een Mercedes schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden