Schade bussen Van Hool

Schade bus Van Hool  TDX27 92XL Astromega 91-Persoons Alcoa Retarder Euro 6 2015/1

Van Hool

TDX27 92XL Astromega 91-Persoons Alcoa Retarder Euro 6

€ 92.950
1ste toelating: 20152015
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 1.266.5591.266.559

Van Hool Schade bussen

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Van Hool Schade bussen. Een Van Hool Schade bus stelt u in staat om een Van Hool te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Van Hool Schade bussen
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Van Hool Schade bus modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Van Hool Schade bus. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade bus-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Van Hool schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Van Hool schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Van Hool. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Van Hool demontage auto’s en gebruikte Van Hool onderdelen

Een Schade bus dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Van Hool demontage auto’s en gebruikte Van Hool onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Van Hool Schade bus.

Contact

Heeft u vragen over een Van Hool schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden