Schade campers Benimar

Schade camper Benimar   2019/9

Benimar

€ 52.500
1ste toelating: 20192019
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 32.31532.315
Schade camper Benimar  Amphitryon 967 2.2 M-Jet 160 Aut. Leder Garage Solar Camera 2.545 KM!! . 2022/12

Benimar

Amphitryon 967 2.2 M-Jet 160 Aut. Leder Garage Solar Camera 2.545 KM!! .

€ 82.450
1ste toelating: 20222022
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 2.5452.545

Benimar Schade campers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Benimar Schade campers. Een Benimar Schade camper stelt u in staat om een Benimar te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Benimar Schade campers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Benimar Schade camper modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Benimar Schade camper. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade camper-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Benimar schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Benimar schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Benimar. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Benimar demontage auto’s en gebruikte Benimar onderdelen

Een Schade camper dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Benimar demontage auto’s en gebruikte Benimar onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Benimar Schade camper.

Contact

Heeft u vragen over een Benimar schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden