Schade campers Carthago

Schade camper Carthago   2010/6

Carthago

€ 26.900
1ste toelating: 20102010
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 105.700105.700

Carthago Schade campers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Carthago Schade campers. Een Carthago Schade camper stelt u in staat om een Carthago te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Carthago Schade campers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Carthago Schade camper modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Carthago Schade camper. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade camper-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Carthago schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Carthago schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Carthago. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Carthago demontage auto’s en gebruikte Carthago onderdelen

Een Schade camper dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Carthago demontage auto’s en gebruikte Carthago onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Carthago Schade camper.

Contact

Heeft u vragen over een Carthago schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden