Schade campers Chevrolet

Schade camper Chevrolet  Chevy Van 30 Diesel 1993/6

Chevrolet

Chevy Van 30 Diesel

1ste toelating: 19931993
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 344.615344.615
Schade camper Chevrolet  Urbano 6.5d V8 200pk Automaat Zonnepanelen Schotel 1997/9

Chevrolet

Urbano 6.5d V8 200pk Automaat Zonnepanelen Schotel

€ 9.950
1ste toelating: 19971997
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 141.840141.840

Chevrolet Schade campers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Chevrolet Schade campers. Een Chevrolet Schade camper stelt u in staat om een Chevrolet te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Chevrolet Schade campers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Chevrolet Schade camper modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Chevrolet Schade camper. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade camper-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Chevrolet schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Chevrolet schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Chevrolet. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Chevrolet demontage auto’s en gebruikte Chevrolet onderdelen

Een Schade camper dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Chevrolet demontage auto’s en gebruikte Chevrolet onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Chevrolet Schade camper.

Contact

Heeft u vragen over een Chevrolet schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden