Schade campers Etrusco

Schade camper Etrusco  V 6600 SB 2.2 HDI 140 PK Garage Luifel Cruise Airco 2020/6
exportprijs
€ 37.975

Etrusco

V 6600 SB 2.2 HDI 140 PK Garage Luifel Cruise Airco

€ 52.950
1ste toelating: 20202020
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 14.05914.059

Etrusco Schade campers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Etrusco Schade campers. Een Etrusco Schade camper stelt u in staat om een Etrusco te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Etrusco Schade campers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Etrusco Schade camper modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Etrusco Schade camper. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade camper-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Etrusco schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Etrusco schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Etrusco. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Etrusco demontage auto’s en gebruikte Etrusco onderdelen

Een Schade camper dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Etrusco demontage auto’s en gebruikte Etrusco onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Etrusco Schade camper.

Contact

Heeft u vragen over een Etrusco schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden