Schade campers Ford

Schade camper Ford  Transit Kampeerauto E120 DC 1994/4

Ford

Transit Kampeerauto E120 DC

€ 1.900
1ste toelating: 19941994
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 252.445252.445
Schade camper Ford  TTL Hehn-mobile camper 1989/9

Ford

TTL Hehn-mobile camper

€ 3.950
1ste toelating: 19891989
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 8.3608.360
Schade camper Ford   2008/1

Ford

€ 22.950
1ste toelating: 20082008
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 161.955161.955

Ford Schade campers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Ford Schade campers. Een Ford Schade camper stelt u in staat om een Ford te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Ford Schade campers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Ford Schade camper modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Ford Schade camper. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade camper-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Ford schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Ford schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Ford. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Ford demontage auto’s en gebruikte Ford onderdelen

Een Schade camper dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Ford demontage auto’s en gebruikte Ford onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Ford Schade camper.

Contact

Heeft u vragen over een Ford schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden