Schade campers Hobby

Schade camper Hobby  Fiat ducato 2020/1

Hobby

Fiat ducato

€ 51.500
1ste toelating: 20202020
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 9.8699.869
Schade camper Hobby  Ford Transit 2.2 TDCi 4-Persoons Vast bed Keuken Douche 96KW 2007/4

Hobby

Ford Transit 2.2 TDCi 4-Persoons Vast bed Keuken Douche 96KW

€ 33.950
1ste toelating: 20072007
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 199.886199.886

Hobby Schade campers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Hobby Schade campers. Een Hobby Schade camper stelt u in staat om een Hobby te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Hobby Schade campers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Hobby Schade camper modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Hobby Schade camper. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade camper-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Hobby schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Hobby schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Hobby. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Hobby demontage auto’s en gebruikte Hobby onderdelen

Een Schade camper dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Hobby demontage auto’s en gebruikte Hobby onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Hobby Schade camper.

Contact

Heeft u vragen over een Hobby schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden