Schade campers Knaus

Schade camper Knaus  SUN I 700 LEG Autom. Clima 2018/4

Knaus

SUN I 700 LEG Autom. Clima

€ 62.500
1ste toelating: 20182018
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 70.96270.962

Knaus Schade campers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Knaus Schade campers. Een Knaus Schade camper stelt u in staat om een Knaus te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Knaus Schade campers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Knaus Schade camper modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Knaus Schade camper. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade camper-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Knaus schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Knaus schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Knaus. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Knaus demontage auto’s en gebruikte Knaus onderdelen

Een Schade camper dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Knaus demontage auto’s en gebruikte Knaus onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Knaus Schade camper.

Contact

Heeft u vragen over een Knaus schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden