Schade campers Laika

Schade camper Laika  2.3 540 96KW 2018/5

Laika

2.3 540 96KW

€ 38.700
1ste toelating: 20182018
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 54.00054.000

Laika Schade campers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Laika Schade campers. Een Laika Schade camper stelt u in staat om een Laika te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Laika Schade campers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Laika Schade camper modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Laika Schade camper. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade camper-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Laika schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Laika schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Laika. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Laika demontage auto’s en gebruikte Laika onderdelen

Een Schade camper dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Laika demontage auto’s en gebruikte Laika onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Laika Schade camper.

Contact

Heeft u vragen over een Laika schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden