Schade campers LMC

Schade camper LMC  230 Liberty 2.8D 1998/11

LMC

230 Liberty 2.8D

€ 13.250
1ste toelating: 19981998
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 190.981190.981

LMC Schade campers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende LMC Schade campers. Een LMC Schade camper stelt u in staat om een LMC te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad LMC Schade campers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

LMC Schade camper modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale LMC Schade camper. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade camper-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een LMC schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende LMC schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende LMC. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

LMC demontage auto’s en gebruikte LMC onderdelen

Een Schade camper dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan LMC demontage auto’s en gebruikte LMC onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw LMC Schade camper.

Contact

Heeft u vragen over een LMC schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden