Schade campers Mc Louis

Schade camper Mc Louis  Carat 810G 118kw Autom. 2022/6

Mc Louis

Carat 810G 118kw Autom.

€ 80.500
1ste toelating: 20222022
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 4.4014.401

Mc Louis Schade campers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Mc Louis Schade campers. Een Mc Louis Schade camper stelt u in staat om een Mc Louis te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Mc Louis Schade campers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Mc Louis Schade camper modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Mc Louis Schade camper. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade camper-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Mc Louis schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Mc Louis schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Mc Louis. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Mc Louis demontage auto’s en gebruikte Mc Louis onderdelen

Een Schade camper dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Mc Louis demontage auto’s en gebruikte Mc Louis onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Mc Louis Schade camper.

Contact

Heeft u vragen over een Mc Louis schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden