Schade campers Sunlight

Schade camper Sunlight  T65 Active AUTOMAAT 2021/1

Sunlight

T65 Active AUTOMAAT

€ 48.000
1ste toelating: 20212021
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 11.83411.834

Sunlight Schade campers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Sunlight Schade campers. Een Sunlight Schade camper stelt u in staat om een Sunlight te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Sunlight Schade campers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Sunlight Schade camper modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Sunlight Schade camper. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade camper-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Sunlight schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Sunlight schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Sunlight. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Sunlight demontage auto’s en gebruikte Sunlight onderdelen

Een Schade camper dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Sunlight demontage auto’s en gebruikte Sunlight onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Sunlight Schade camper.

Contact

Heeft u vragen over een Sunlight schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden