Schade campers Westfalia

Schade camper Westfalia  COAST 150 PK AUTOMAAT 39950.-- 2019/6
exportprijs
€ 39.950

Westfalia

COAST 150 PK AUTOMAAT 39950.--

1ste toelating: 20192019
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 89.19089.190

Westfalia Schade campers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Westfalia Schade campers. Een Westfalia Schade camper stelt u in staat om een Westfalia te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Westfalia Schade campers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Westfalia Schade camper modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Westfalia Schade camper. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade camper-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Westfalia schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Westfalia schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Westfalia. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Westfalia demontage auto’s en gebruikte Westfalia onderdelen

Een Schade camper dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Westfalia demontage auto’s en gebruikte Westfalia onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Westfalia Schade camper.

Contact

Heeft u vragen over een Westfalia schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden