Schade caravans Adria

Schade caravan Adria  442 PH 2017/6

Adria

442 PH

€ 9.750
1ste toelating: 20172017

Adria Schade caravans

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Adria Schade caravans. Een Adria Schade caravan stelt u in staat om een Adria te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Adria Schade caravans
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Adria Schade caravan modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Adria Schade caravan. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade caravan-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Adria schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Adria schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Adria. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Adria demontage auto’s en gebruikte Adria onderdelen

Een Schade caravan dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Adria demontage auto’s en gebruikte Adria onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Adria Schade caravan.

Contact

Heeft u vragen over een Adria schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden