Schade caravans Burstner

Schade caravan Burstner  460 TL Premio 2022/7

Burstner

460 TL Premio

€ 12.500
1ste toelating: 20222022
Schade caravan Burstner  BURSTNER VENTANA 550TK STAPPELBED 2004/6

Burstner

BURSTNER VENTANA 550TK STAPPELBED

€ 12.950
1ste toelating: 20042004
tellerstand: 11

Burstner Schade caravans

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Burstner Schade caravans. Een Burstner Schade caravan stelt u in staat om een Burstner te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Burstner Schade caravans
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Burstner Schade caravan modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Burstner Schade caravan. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade caravan-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Burstner schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Burstner schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Burstner. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Burstner demontage auto’s en gebruikte Burstner onderdelen

Een Schade caravan dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Burstner demontage auto’s en gebruikte Burstner onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Burstner Schade caravan.

Contact

Heeft u vragen over een Burstner schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden