Schade caravans Chateau

Schade caravan Chateau  Calista 440, Reisluifel, Radio, Toilet, 1300 kg 1998/6

Chateau

Calista 440, Reisluifel, Radio, Toilet, 1300 kg

€ 5.500
1ste toelating: 19981998
Schade caravan Chateau  Calista 450 Cruise + Mover 2000/6
exportprijs
€ 3.950

Chateau

Calista 450 Cruise + Mover

€ 3.950
1ste toelating: 20002000

Chateau Schade caravans

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Chateau Schade caravans. Een Chateau Schade caravan stelt u in staat om een Chateau te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Chateau Schade caravans
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Chateau Schade caravan modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Chateau Schade caravan. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade caravan-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Chateau schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Chateau schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Chateau. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Chateau demontage auto’s en gebruikte Chateau onderdelen

Een Schade caravan dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Chateau demontage auto’s en gebruikte Chateau onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Chateau Schade caravan.

Contact

Heeft u vragen over een Chateau schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden