Schade caravans Eriba

Schade caravan Eriba  NOVA-GL 390 mover 2008/4

Eriba

NOVA-GL 390 mover

€ 8.350
1ste toelating: 20082008

Eriba Schade caravans

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Eriba Schade caravans. Een Eriba Schade caravan stelt u in staat om een Eriba te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Eriba Schade caravans
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Eriba Schade caravan modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Eriba Schade caravan. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade caravan-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Eriba schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Eriba schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Eriba. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Eriba demontage auto’s en gebruikte Eriba onderdelen

Een Schade caravan dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Eriba demontage auto’s en gebruikte Eriba onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Eriba Schade caravan.

Contact

Heeft u vragen over een Eriba schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden