Schade caravans Fendt

Schade caravan Fendt  Tendenza 590 2016/9

Fendt

Tendenza 590

€ 17.500
1ste toelating: 20162016

Fendt Schade caravans

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Fendt Schade caravans. Een Fendt Schade caravan stelt u in staat om een Fendt te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Fendt Schade caravans
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Fendt Schade caravan modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Fendt Schade caravan. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade caravan-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Fendt schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Fendt schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Fendt. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Fendt demontage auto’s en gebruikte Fendt onderdelen

Een Schade caravan dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Fendt demontage auto’s en gebruikte Fendt onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Fendt Schade caravan.

Contact

Heeft u vragen over een Fendt schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden