Schade caravans Hobby

Schade caravan Hobby  La Vita   495 UL 2009/3

Hobby

La Vita 495 UL

€ 6.750
1ste toelating: 20092009
Schade caravan Hobby  470 KMF On Tour Stapelbed 6-Pers Fietsenrek 2015/6

Hobby

470 KMF On Tour Stapelbed 6-Pers Fietsenrek

€ 10.750
1ste toelating: 20152015
Schade caravan Hobby  450 La Vita 2010/5

Hobby

450 La Vita

€ 8.650
1ste toelating: 20102010

Hobby Schade caravans

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Hobby Schade caravans. Een Hobby Schade caravan stelt u in staat om een Hobby te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Hobby Schade caravans
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Hobby Schade caravan modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Hobby Schade caravan. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade caravan-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Hobby schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Hobby schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Hobby. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Hobby demontage auto’s en gebruikte Hobby onderdelen

Een Schade caravan dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Hobby demontage auto’s en gebruikte Hobby onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Hobby Schade caravan.

Contact

Heeft u vragen over een Hobby schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden