Schade caravans Kip

Schade caravan Kip  Greyline KG45 Stapelbed, Toilet, Solar systeem, Accu 1988/5

Kip

Greyline KG45 Stapelbed, Toilet, Solar systeem, Accu

€ 2.650
1ste toelating: 19881988
Schade caravan Kip  Vision Hefdak KV41TVB 2008/5

Kip

Vision Hefdak KV41TVB

€ 4.400
1ste toelating: 20082008

Kip Schade caravans

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Kip Schade caravans. Een Kip Schade caravan stelt u in staat om een Kip te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Kip Schade caravans
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Kip Schade caravan modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Kip Schade caravan. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade caravan-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Kip schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Kip schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Kip. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Kip demontage auto’s en gebruikte Kip onderdelen

Een Schade caravan dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Kip demontage auto’s en gebruikte Kip onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Kip Schade caravan.

Contact

Heeft u vragen over een Kip schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden