Schade caravans Knaus

Schade caravan Knaus  Bleu Line Good as Gold + Voortent + Luifel 1998/4
exportprijs
€ 4.950

Knaus

Bleu Line Good as Gold + Voortent + Luifel

€ 4.950
1ste toelating: 19981998
Schade caravan Knaus  500 FDK Sport hagelschade 2010/6

Knaus

500 FDK Sport hagelschade

€ 9.300
1ste toelating: 20102010
Schade caravan Knaus  Südwind 550 FSK Stapelbed Rondzit VastBed 2012/6

Knaus

Südwind 550 FSK Stapelbed Rondzit VastBed

€ 1
1ste toelating: 20122012

Knaus Schade caravans

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Knaus Schade caravans. Een Knaus Schade caravan stelt u in staat om een Knaus te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Knaus Schade caravans
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Knaus Schade caravan modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Knaus Schade caravan. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade caravan-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Knaus schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Knaus schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Knaus. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Knaus demontage auto’s en gebruikte Knaus onderdelen

Een Schade caravan dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Knaus demontage auto’s en gebruikte Knaus onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Knaus Schade caravan.

Contact

Heeft u vragen over een Knaus schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden