Schade caravans LMC

Schade caravan LMC  Munsterland Sassino 470K 2022/6

LMC

Munsterland Sassino 470K

€ 13.500
1ste toelating: 20222022
Schade caravan LMC  Europa 450, Voortent, cassette toilet 1994/6

LMC

Europa 450, Voortent, cassette toilet

€ 3.850
1ste toelating: 19941994
Schade caravan LMC  Munsterland 530 Mover Enkele bedden Fietsenrek 2010/3

LMC

Munsterland 530 Mover Enkele bedden Fietsenrek

€ 6.750
1ste toelating: 20102010
Schade caravan LMC  530K1 Stapelbed Natte cel 2001/7

LMC

530K1 Stapelbed Natte cel

€ 1
1ste toelating: 20012001

LMC Schade caravans

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende LMC Schade caravans. Een LMC Schade caravan stelt u in staat om een LMC te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad LMC Schade caravans
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

LMC Schade caravan modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale LMC Schade caravan. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade caravan-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een LMC schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende LMC schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende LMC. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

LMC demontage auto’s en gebruikte LMC onderdelen

Een Schade caravan dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan LMC demontage auto’s en gebruikte LMC onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw LMC Schade caravan.

Contact

Heeft u vragen over een LMC schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden