Schade caravans Sterckeman

Schade caravan Sterckeman  Tassili 430 + Voortent 1989/5
nieuwexportprijs
€ 1.495

Sterckeman

Tassili 430 + Voortent

€ 1.495
1ste toelating: 19891989

Sterckeman Schade caravans

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Sterckeman Schade caravans. Een Sterckeman Schade caravan stelt u in staat om een Sterckeman te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Sterckeman Schade caravans
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Sterckeman Schade caravan modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Sterckeman Schade caravan. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade caravan-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Sterckeman schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Sterckeman schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Sterckeman. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Sterckeman demontage auto’s en gebruikte Sterckeman onderdelen

Een Schade caravan dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Sterckeman demontage auto’s en gebruikte Sterckeman onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Sterckeman Schade caravan.

Contact

Heeft u vragen over een Sterckeman schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden