Schade caravans Tec

Schade caravan Tec  490 5-persoons 2001/4

Tec

490 5-persoons

€ 4.950
1ste toelating: 20012001

Tec Schade caravans

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Tec Schade caravans. Een Tec Schade caravan stelt u in staat om een Tec te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Tec Schade caravans
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Tec Schade caravan modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Tec Schade caravan. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade caravan-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Tec schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Tec schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Tec. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Tec demontage auto’s en gebruikte Tec onderdelen

Een Schade caravan dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Tec demontage auto’s en gebruikte Tec onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Tec Schade caravan.

Contact

Heeft u vragen over een Tec schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden