Schade caravans Wilk

Schade caravan Wilk  S4 530 Enkele bedden  Airco Level system Mover Voortent Luifel 2005/9
exportprijs
€ 6.750

Wilk

S4 530 Enkele bedden Airco Level system Mover Voortent Luifel

€ 6.750
1ste toelating: 20052005
Schade caravan Wilk  De Luxe 4001 1994/8

Wilk

De Luxe 4001

€ 2.500
1ste toelating: 19941994

Wilk Schade caravans

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Wilk Schade caravans. Een Wilk Schade caravan stelt u in staat om een Wilk te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Wilk Schade caravans
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Wilk Schade caravan modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Wilk Schade caravan. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade caravan-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Wilk schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Wilk schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Wilk. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Wilk demontage auto’s en gebruikte Wilk onderdelen

Een Schade caravan dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Wilk demontage auto’s en gebruikte Wilk onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Wilk Schade caravan.

Contact

Heeft u vragen over een Wilk schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden