Helaas is er op dit moment geen enkel voertuig beschikbaar dat voldoet aan de door u opgegeven zoekcriteria. Probeert u het op een ander tijdstip / andere dag opnieuw. Misschien zit er echter iets voor u tussen de volgende voertuigen die wel beschikbaar zijn:

Schade fietsen Brinckers

Schade fiets Batavus   1958/1

Batavus

€ 250
1ste toelating: 19581958
brandstof: benzinebenzine
Schade fiets Stromer  Speed Pedelec ST5 2022/9

Stromer

Speed Pedelec ST5

€ 6.750
1ste toelating: 20222022
brandstof: elektrischelektrisch
tellerstand: 781781
Schade fiets Sparta  B1 Heren 2015/1

Sparta

B1 Heren

€ 675
1ste toelating: 20152015
tellerstand: 6.8796.879
Schade fiets Overige  Concorde X Blade CARBON 2012/6

Overige

Concorde X Blade CARBON

€ 450
1ste toelating: 20122012
Schade fiets Overige  Van Moof s3 Dark 2021/9

Overige

Van Moof s3 Dark

€ 999
1ste toelating: 20212021
brandstof: elektrischelektrisch
tellerstand: 5.6015.601

Brinckers Schade fietsen

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Brinckers Schade fietsen. Een Brinckers Schade fiets stelt u in staat om een Brinckers te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Brinckers Schade fietsen
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Brinckers Schade fiets modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Brinckers Schade fiets. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade fiets-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Brinckers schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Brinckers schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Brinckers. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Brinckers demontage auto’s en gebruikte Brinckers onderdelen

Een Schade fiets dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Brinckers demontage auto’s en gebruikte Brinckers onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Brinckers Schade fiets.

Contact

Heeft u vragen over een Brinckers schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden