Schade fietsen Stella

Schade fiets Stella  DOLCY WHITE ELECTRISCHE FIETS 2018/7

Stella

DOLCY WHITE ELECTRISCHE FIETS

€ 350
1ste toelating: 20182018
brandstof: elektrischelektrisch

Stella Schade fietsen

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Stella Schade fietsen. Een Stella Schade fiets stelt u in staat om een Stella te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Stella Schade fietsen
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Stella Schade fiets modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Stella Schade fiets. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade fiets-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Stella schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Stella schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Stella. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Stella demontage auto’s en gebruikte Stella onderdelen

Een Schade fiets dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Stella demontage auto’s en gebruikte Stella onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Stella Schade fiets.

Contact

Heeft u vragen over een Stella schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden