Schade fietsen Stromer

Schade fiets Stromer  ST2 PINION 0.8 KW 45 KM 2023/5
exportprijs
€ 2.200

Stromer

ST2 PINION 0.8 KW 45 KM

€ 2.662
1ste toelating: 20232023
brandstof: elektrischelektrisch
tellerstand: 1.1101.110

Stromer Schade fietsen

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Stromer Schade fietsen. Een Stromer Schade fiets stelt u in staat om een Stromer te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Stromer Schade fietsen
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Stromer Schade fiets modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Stromer Schade fiets. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade fiets-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Stromer schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Stromer schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Stromer. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Stromer demontage auto’s en gebruikte Stromer onderdelen

Een Schade fiets dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Stromer demontage auto’s en gebruikte Stromer onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Stromer Schade fiets.

Contact

Heeft u vragen over een Stromer schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden