Helaas is er op dit moment geen enkel voertuig beschikbaar dat voldoet aan de door u opgegeven zoekcriteria. Probeert u het op een ander tijdstip / andere dag opnieuw. Misschien zit er echter iets voor u tussen de volgende voertuigen die wel beschikbaar zijn:

Schade fietsen Stromer

Schade fiets Sparta  E-Motion C3 2012/1

Sparta

E-Motion C3

€ 625
1ste toelating: 20122012
Schade fiets Overige  van Dijck Ceres-G-HS 2021/8

Overige

van Dijck Ceres-G-HS

€ 850
1ste toelating: 20212021
tellerstand: 5.0725.072
Schade fiets Sparta  ION DT E-Bike - elektrische fiets - 8 versnellingen - vering voorvork - boordcomputer - led 2015/1

Sparta

ION DT E-Bike - elektrische fiets - 8 versnellingen - vering voorvork - boordcomputer - led

€ 425
1ste toelating: 20152015
brandstof: elektrischelektrisch
Schade fiets Giant  mountainbike 2010/1

Giant

mountainbike

€ 125
1ste toelating: 20102010
Schade fiets Sparta  2 x SPARTA EN BATVUS. ELECTRISCH. 2015/5

Sparta

2 x SPARTA EN BATVUS. ELECTRISCH.

€ 200
1ste toelating: 20152015
brandstof: elektrischelektrisch
Schade fiets Gazelle  Balance innergy ultra lage instap 2014/11
exportprijs
€ 395

Gazelle

Balance innergy ultra lage instap

€ 395
1ste toelating: 20142014
brandstof: elektrischelektrisch
tellerstand: 9.0009.000

Stromer Schade fietsen

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Stromer Schade fietsen. Een Stromer Schade fiets stelt u in staat om een Stromer te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Stromer Schade fietsen
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Stromer Schade fiets modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Stromer Schade fiets. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade fiets-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Stromer schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Stromer schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Stromer. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Stromer demontage auto’s en gebruikte Stromer onderdelen

Een Schade fiets dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Stromer demontage auto’s en gebruikte Stromer onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Stromer Schade fiets.

Contact

Heeft u vragen over een Stromer schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden