Schade machines Case

Schade machine Case  CX250D Rupskraan BY 2018 2017/12

Case

CX250D Rupskraan BY 2018

€ 52.450
1ste toelating: 20172017
brandstof: dieseldiesel

Case Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Case Schade machines. Een Case Schade machine stelt u in staat om een Case te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Case Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Case Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Case Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Case schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Case schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Case. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Case demontage auto’s en gebruikte Case onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Case demontage auto’s en gebruikte Case onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Case Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een Case schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden