Schade machines Caterpillar

Schade machine Caterpillar  OFFSHORE CONTAINER 20ft INCL WARMTEWISSELAAR 10 ft GASCOMPRESSOR UNIT V12 CATERPILLAR 2000/1

Caterpillar

OFFSHORE CONTAINER 20ft INCL WARMTEWISSELAAR 10 ft GASCOMPRESSOR UNIT V12 CATERPILLAR

1ste toelating: 20002000
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 1.0031.003

Caterpillar Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Caterpillar Schade machines. Een Caterpillar Schade machine stelt u in staat om een Caterpillar te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Caterpillar Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Caterpillar Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Caterpillar Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Caterpillar schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Caterpillar schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Caterpillar. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Caterpillar demontage auto’s en gebruikte Caterpillar onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Caterpillar demontage auto’s en gebruikte Caterpillar onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Caterpillar Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een Caterpillar schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden