Schade machines Hyster

Schade machine Hyster  electrce pallet lift 2012

Hyster

electrce pallet lift

€ 2.490
1ste toelating: 20122012
brandstof: elektrischelektrisch

Hyster Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Hyster Schade machines. Een Hyster Schade machine stelt u in staat om een Hyster te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Hyster Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Hyster Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Hyster Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Hyster schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Hyster schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Hyster. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Hyster demontage auto’s en gebruikte Hyster onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Hyster demontage auto’s en gebruikte Hyster onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Hyster Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een Hyster schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden