Schade machines JLG

Schade machine JLG  600 AJ 296 hrs!!! Hoogwerker 2018/1

JLG

600 AJ 296 hrs!!! Hoogwerker

€ 39.950
1ste toelating: 20182018

JLG Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende JLG Schade machines. Een JLG Schade machine stelt u in staat om een JLG te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad JLG Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

JLG Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale JLG Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een JLG schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende JLG schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende JLG. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

JLG demontage auto’s en gebruikte JLG onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan JLG demontage auto’s en gebruikte JLG onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw JLG Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een JLG schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden