Schade machines Kalmar

Schade machine Kalmar  9-600XL 9t. Duplex Sideshift 1982

Kalmar

9-600XL 9t. Duplex Sideshift

€ 9.950
1ste toelating: 19821982
brandstof: dieseldiesel
Schade machine Kalmar  DCG 70-6 Heftruck BY 2018 Staplift Forklift 2018/6

Kalmar

DCG 70-6 Heftruck BY 2018 Staplift Forklift

€ 16.950
1ste toelating: 20182018
brandstof: dieseldiesel

Kalmar Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Kalmar Schade machines. Een Kalmar Schade machine stelt u in staat om een Kalmar te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Kalmar Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Kalmar Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Kalmar Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Kalmar schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Kalmar schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Kalmar. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Kalmar demontage auto’s en gebruikte Kalmar onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Kalmar demontage auto’s en gebruikte Kalmar onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Kalmar Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een Kalmar schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden