Schade machines Komatsu

Schade machine Komatsu  PC290LC-11E0 Rupskraan BY 2019 2019/12

Komatsu

PC290LC-11E0 Rupskraan BY 2019

€ 44.950
1ste toelating: 20192019
brandstof: dieseldiesel

Komatsu Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Komatsu Schade machines. Een Komatsu Schade machine stelt u in staat om een Komatsu te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Komatsu Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Komatsu Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Komatsu Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Komatsu schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Komatsu schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Komatsu. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Komatsu demontage auto’s en gebruikte Komatsu onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Komatsu demontage auto’s en gebruikte Komatsu onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Komatsu Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een Komatsu schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden