Schade machines Kubota

Schade machine Kubota  Schliesing MX 235 2011/2
exportprijs
€ 10.300

Kubota

Schliesing MX 235

€ 11.900
1ste toelating: 20112011
Schade machine Kubota  D905 GENERATOR-SET 110V 50HZ 5KVA  DIESEL, LIROY-SOMMER 2007/10

Kubota

D905 GENERATOR-SET 110V 50HZ 5KVA DIESEL, LIROY-SOMMER

€ 1.250
1ste toelating: 20072007
brandstof: dieseldiesel

Kubota Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Kubota Schade machines. Een Kubota Schade machine stelt u in staat om een Kubota te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Kubota Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Kubota Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Kubota Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Kubota schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Kubota schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Kubota. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Kubota demontage auto’s en gebruikte Kubota onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Kubota demontage auto’s en gebruikte Kubota onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Kubota Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een Kubota schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden