Schade machines Linde

Schade machine Linde  H45T Heftruck Sideshift BY 2016 2016

Linde

H45T Heftruck Sideshift BY 2016

€ 9.250
1ste toelating: 20162016
brandstof: dieseldiesel

Linde Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Linde Schade machines. Een Linde Schade machine stelt u in staat om een Linde te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Linde Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Linde Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Linde Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Linde schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Linde schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Linde. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Linde demontage auto’s en gebruikte Linde onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Linde demontage auto’s en gebruikte Linde onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Linde Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een Linde schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden