Schade machines New Holland

Schade machine New Holland  T6.160 Auto Command 2014/6
exportprijs
€ 49.500

New Holland

T6.160 Auto Command

€ 58.900
1ste toelating: 20142014
tellerstand: 4.1004.100

New Holland Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende New Holland Schade machines. Een New Holland Schade machine stelt u in staat om een New Holland te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad New Holland Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

New Holland Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale New Holland Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een New Holland schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende New Holland schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende New Holland. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

New Holland demontage auto’s en gebruikte New Holland onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan New Holland demontage auto’s en gebruikte New Holland onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw New Holland Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een New Holland schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden