Schade machines Schmidt

Schade machine Schmidt  Swingo Compact 200+ Airco 2015/10
exportprijs
€ 12.250

Schmidt

Swingo Compact 200+ Airco

€ 12.250
1ste toelating: 20152015
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 4.1144.114

Schmidt Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Schmidt Schade machines. Een Schmidt Schade machine stelt u in staat om een Schmidt te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Schmidt Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Schmidt Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Schmidt Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Schmidt schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Schmidt schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Schmidt. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Schmidt demontage auto’s en gebruikte Schmidt onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Schmidt demontage auto’s en gebruikte Schmidt onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Schmidt Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een Schmidt schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden