Schade machines Still

Schade machine Still  Vorkheftruck RX20-20P Sideshift Triplex 7,93m 1647 Hrs 2020/1

Still

Vorkheftruck RX20-20P Sideshift Triplex 7,93m 1647 Hrs

€ 16.750
1ste toelating: 20202020
brandstof: elektrischelektrisch

Still Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Still Schade machines. Een Still Schade machine stelt u in staat om een Still te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Still Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Still Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Still Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Still schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Still schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Still. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Still demontage auto’s en gebruikte Still onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Still demontage auto’s en gebruikte Still onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Still Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een Still schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden