Schade machines Sunward

Schade machine Sunward  SWE60UF 2022
exportprijs
€ 32.610

Sunward

SWE60UF

€ 26.950
1ste toelating: 20222022
brandstof: dieseldiesel

Sunward Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Sunward Schade machines. Een Sunward Schade machine stelt u in staat om een Sunward te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Sunward Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Sunward Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Sunward Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Sunward schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Sunward schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Sunward. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Sunward demontage auto’s en gebruikte Sunward onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Sunward demontage auto’s en gebruikte Sunward onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Sunward Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een Sunward schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden