Schade machines Volvo

Schade machine Volvo  EC300EL Hybrid Rupsgraafmachine BY 2022 28 Hrs!! 2022/1

Volvo

EC300EL Hybrid Rupsgraafmachine BY 2022 28 Hrs!!

€ 179.950
1ste toelating: 20222022
brandstof: hybride dieselhybride diesel
Schade machine Volvo  EW 160E 2019/3

Volvo

EW 160E

€ 14.800
1ste toelating: 20192019
brandstof: dieseldiesel

Volvo Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Volvo Schade machines. Een Volvo Schade machine stelt u in staat om een Volvo te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Volvo Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Volvo Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Volvo Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Volvo schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Volvo schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Volvo. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Volvo demontage auto’s en gebruikte Volvo onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Volvo demontage auto’s en gebruikte Volvo onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Volvo Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een Volvo schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden