Schade motoren Benelli

Schade motor Benelli  TRK 502 X ABS 35kW A2 8.086 km! 2023/4
exportprijs
€ 3.512

Benelli

TRK 502 X ABS 35kW A2 8.086 km!

€ 4.950
1ste toelating: 20232023
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 8.0868.086
Schade motor Benelli  Leoncino 125 Compleet Gerestaureerd 1956/1

Benelli

Leoncino 125 Compleet Gerestaureerd

€ 2.950
1ste toelating: 19561956
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 100100
Schade motor Benelli  Sport 2T 125 GERESTAUREERD 1959/1

Benelli

Sport 2T 125 GERESTAUREERD

€ 3.100
1ste toelating: 19591959
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 22

Benelli Schade motoren

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Benelli Schade motoren. Een Benelli Schade motor stelt u in staat om een Benelli te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Benelli Schade motoren
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Benelli Schade motor modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Benelli Schade motor. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade motor-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Benelli schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Benelli schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Benelli. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Benelli demontage auto’s en gebruikte Benelli onderdelen

Een Schade motor dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Benelli demontage auto’s en gebruikte Benelli onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Benelli Schade motor.

Contact

Heeft u vragen over een Benelli schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden