Schade motoren Benelli

Schade motor Benelli  All Road TRK 702 1e Eigenaar Orgineel Nl 2023/9
exportprijs
€ 5.250

Benelli

All Road TRK 702 1e Eigenaar Orgineel Nl

€ 5.650
1ste toelating: 20232023
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 6.3006.300

Benelli Schade motoren

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Benelli Schade motoren. Een Benelli Schade motor stelt u in staat om een Benelli te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Benelli Schade motoren
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Benelli Schade motor modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Benelli Schade motor. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade motor-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Benelli schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Benelli schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Benelli. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Benelli demontage auto’s en gebruikte Benelli onderdelen

Een Schade motor dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Benelli demontage auto’s en gebruikte Benelli onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Benelli Schade motor.

Contact

Heeft u vragen over een Benelli schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden