Schade opleggers ATM

Schade oplegger ATM  MERK VELDHUIZEN 2007/5

ATM

MERK VELDHUIZEN

€ 2.750
1ste toelating: 20072007
Schade oplegger ATM   2000/1
exportprijs
€ 2.650

ATM

1ste toelating: 20002000

ATM Schade opleggers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende ATM Schade opleggers. Een ATM Schade oplegger stelt u in staat om een ATM te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad ATM Schade opleggers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

ATM Schade oplegger modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale ATM Schade oplegger. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade oplegger-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een ATM schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende ATM schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende ATM. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

ATM demontage auto’s en gebruikte ATM onderdelen

Een Schade oplegger dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan ATM demontage auto’s en gebruikte ATM onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw ATM Schade oplegger.

Contact

Heeft u vragen over een ATM schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden