Schade opleggers Burg

Schade oplegger Burg  BPO 13 30 Z 1995/7
exportprijs
€ 8.450

Burg

BPO 13 30 Z

€ 8.450
1ste toelating: 19951995

Burg Schade opleggers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Burg Schade opleggers. Een Burg Schade oplegger stelt u in staat om een Burg te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Burg Schade opleggers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Burg Schade oplegger modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Burg Schade oplegger. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade oplegger-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Burg schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Burg schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Burg. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Burg demontage auto’s en gebruikte Burg onderdelen

Een Schade oplegger dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Burg demontage auto’s en gebruikte Burg onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Burg Schade oplegger.

Contact

Heeft u vragen over een Burg schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden