Schade opleggers Groenewegen

Schade oplegger Groenewegen  DRO-14-27 2005/10

Groenewegen

DRO-14-27

€ 1.500
1ste toelating: 20052005
Schade oplegger Groenewegen  DRO-14-18 2-Asser LBW Stama 20 UF BY 2007 2007/2

Groenewegen

DRO-14-18 2-Asser LBW Stama 20 UF BY 2007

€ 2.950
1ste toelating: 20072007

 

 
What do you want to do ?
New mail

Groenewegen Schade oplegger modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Groenewegen Schade oplegger. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade oplegger-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Groenewegen schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Groenewegen schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Groenewegen. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Groenewegen demontage auto’s en gebruikte Groenewegen onderdelen

Een Schade oplegger dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Groenewegen demontage auto’s en gebruikte Groenewegen onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Groenewegen Schade oplegger.

Contact

Heeft u vragen over een Groenewegen schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden