Schade opleggers Kässbohrer

Schade oplegger Kässbohrer Silo SSL35 Other SL35 legend 39.000KG 2021 2021/1

Kässbohrer Silo SSL35

Other SL35 legend 39.000KG 2021

€ 11.950
1ste toelating: 20212021

Kässbohrer Schade opleggers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Kässbohrer Schade opleggers. Een Kässbohrer Schade oplegger stelt u in staat om een Kässbohrer te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Kässbohrer Schade opleggers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Kässbohrer Schade oplegger modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Kässbohrer Schade oplegger. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade oplegger-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Kässbohrer schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Kässbohrer schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Kässbohrer. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Kässbohrer demontage auto’s en gebruikte Kässbohrer onderdelen

Een Schade oplegger dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Kässbohrer demontage auto’s en gebruikte Kässbohrer onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Kässbohrer Schade oplegger.

Contact

Heeft u vragen over een Kässbohrer schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden