Schade opleggers Knapen

Schade oplegger Knapen  De Kraker CF 200 Walkingfloor 2018/2
exportprijs
€ 32.500

Knapen

De Kraker CF 200 Walkingfloor

€ 32.500
1ste toelating: 20182018

Knapen Schade opleggers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Knapen Schade opleggers. Een Knapen Schade oplegger stelt u in staat om een Knapen te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Knapen Schade opleggers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Knapen Schade oplegger modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Knapen Schade oplegger. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade oplegger-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Knapen schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Knapen schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Knapen. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Knapen demontage auto’s en gebruikte Knapen onderdelen

Een Schade oplegger dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Knapen demontage auto’s en gebruikte Knapen onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Knapen Schade oplegger.

Contact

Heeft u vragen over een Knapen schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden